Overige diensten

Isolatiewerken

Een kwalitatieve dak- en gevelisolatie doet uw energiefactuur gevoelig dalen. Naast lagere energiekosten kunt u trouwens ook nog altijd genieten van mooie energiepremies. Niets anders dan voordelen dus!

Dak- & Gevelisolatie

Dakwerken Verschaeve is gespecialiseerd in het isoleren van buitengevels, platte daken en hellende daken, dit zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Energiepremies

Ook in 2021 kunt u nog steeds genieten van mooie premies voor dakisolatie!

Focus op dakisolatie

30% van de warmte gaat verloren via het dak. Een goeie dakisolatie is dan ook heel belangrijk. Vraag raad aan een ervaren vakman!

  • Dak- en gevelisolatie Vakkundige isolering van buitengevels, platte daken en hellende daken, binnen en buiten.
  • BuitenschrijnwerkUitbekleden van oversteken, afwerken van gevels, plaatsen van dakkapellen
  • DakgotenPlaatsen van dakgoten en afvoerbuizen in zink en koper
  • AsbestverwijderingProfessionele verwijdering van asbest golfplaten, buizen, plafondplaten, dakbeschot, isolatiemateriaal, afdichtingen, …

Buitenschrijnwerk

U kunt bij Dakwerken Verschaeve uit Torhout ook terecht voor al uw buitenschrijnwerk: uitbekleden van oversteken, afwerken van gevels, plaatsen van dakkapellen in Afrormosia, Padouk, Ceder, Thermo Ayous, Trespa, Rockpanel, …. Steeds vakkundig geplaatst volgens de regels van de kunst.
> Is uw schoorsteen of het lood van uw schoorsteen aan vervanging toe, dan vernieuwen wij dit graag voor u.

Dakgoten in zink & koper

Hebben uw dakgoten en/of afvoerbuizen hun beste tijd gehad of zoekt u een ervaren vakman voor het plaatsen van uw goten aan uw nieuw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken samen met u de mogelijkheden. U kunt kiezen voor heel degelijke dakgoten in zink of in het meer exclusieve koper (dat na verloop van tijd een groene zweem krijgt door natuurlijke oxidatie).

Verwijderen asbest

Wilt u af van uw asbestcementen golfplaten, dakleien of andere asbesttoepassingen? Vraag raad aan Dakwerken Verschaeve! We volgen jaarlijks een doorgedreven vervolgopleiding om de gevaren van asbestverwijdering in en rond uw woning te herkennen. U kunt dan ook rekenen op ons professionalisme om deze toxische materie op een veilige manier te verwijderen.