Platte daken

Platte daken

Bij Dakwerken Verschaeve Michael uit Torhout kunt u terecht voor hoogwaardige platte daken in kunstrubber EPDM. We werken enkel met materialen van topkwaliteit zodat u zich tientallen jaren lang absoluut geen zorgen hoeft te maken over uw nieuw plat dak.

Types EPDM

Bij de hightech synthetische rubber EPDM hebt u de keuze uit verschillende types in diverse prijsklasses. We zijn erkende plaatser van de gerenommeerde merken Resitrix en Firestone.

W

Lange levensduur

Minimale levensduur van 50 jaar, mogelijks te verlengen tot 100 jaar.

W

100% waterdicht

Twee banen EPDM worden met hete lucht perfect aan elkaar gesmolten waardoor de naden 100% waterdicht zijn.

  • Milieuvriendelijk lange levensduur > heel milieu-vriendelijke dakafdichting
  • Duurzaam Superieure weerstand tegen ozon, UV-straling en hoge/lage temperaturen
  • OnderhoudsvriendelijkNa de plaatsing is er zo goed als geen onderhoud vereist.
  • Hoog rekvermogenVormvast + zeer goed bestand tegen scheuren en perforaties.
  • Brandveilig Plaatsing met hete lucht, geen vlam op het dak

EPDM Resitrix

Het merk Resitrix is een hoogwaardige EPDM met intern gewapend glasvezel en een zelfklevende SBS-onderlaag. Dankzij de wortelvaste waterdichting is dit type van EPDM eveneens geschikt voor groendaken. Resitrix EPDM-rollen zijn voorzien van een SBS bitumenlaag en worden door middel van hetelucht aan elkaar gesmolten. Zo ontstaat er een thermisch gelaste waterdichte naadverbinding. Resitrix is ook geschikt voor het uitbekleden van dakgoten en gaat tot wel 3 keer langer mee dan een traditionele bekleding.
Meer info op www.resitrix-epdm.be.

EPDM Firestone

Het merk Firestone is een hoogwaardige rubbercover voor residentiële platte daken tot 150 m². Deze hoogwaardige synthetische rubber heeft een levensduurverwachting van meer dan 50 jaar en is daarom uiterst geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Dankzij de naadloze verbinding is het risico op latere lekkages zo goed als nihil. EPDM van Firestone is het meest milieuvriendelijke dakbedekkingsproduct op de markt en zorgt voor zuiver regenwater. Het is daarmee uiterst geschikt voor regenwaterrecuperatie.
Meer info op www.firestonebpe.com.